LOT 14 Full property of a real estate complex located in Lecco (LC) Destination use parking

PRINTO
Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: CPO 145/2014 EURO PROKURIM në Likuidim - Prona në Komunën e LECCO "PARCO DEL BROLETTO" dhe kompleksit të pasurive të paluajtshme të vendosura në Komunën e GAZZOLA (PC) "LOC CROARA"
Ju kujtojmë se oferta e paraqitur do të shtohet:
Çmimi i blerësit dhe VSH nëse kërkohet,
Menyra e shitjes Ankand online
Starting price: 126.223,38€
Ankandi nuk ka filluar akoma
Ankandi fillone 24/02/2020 12:00 CET

Downloads

Download file 00 avviso e disciplinare di vendita (215.47 KB)
Download file 01 lecco lc perizia concordato prev (7.87 MB)
Download file 02 lecco lc perizia ex art 172 lf (1.88 MB)
Download file 03 lecco lc rdd rv lt2 14 (16.81 MB)
Download file 04 lecco lc relazione notarile (9.35 MB)

Features

Kodi: 048427
Reference: LOTTO 14
Il bene si trova qui:

Shfaq te gjitha:3720