Manufactured for warehouse use

PRINTO
Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Prone e Patundshme ne Komunen e Celleno (VT) dhe Montefiascone (VT) c.p. 06/2015
Gjendja Pasurise: Së shpejti (NGA 04/02/2019)

Download file 00 avviso disciplinare di vendita (161.08 KB)
Download file 01 perizia piano concordato estratto (8 MB)
Download file 02 perizia 172 lf estratto (8.01 MB)
Download file 03 sintesi delle anomalie estratto (1.91 MB)
Download file 04 relazione ventennale (231.62 KB)
Download file 05 lotto n 1 catasto e foto (1001.37 KB)

Kodi: 049826
Reference: LOTTO 1
Il bene si trova qui:

Shfaq te gjitha:1799