Tandem vibration roller

PRINTO
Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Mini skavator,kamione dhe pajisje ndertimi Fallimenti Nr.08/2017
Gjendja Pasurise: Së shpejti (NGA 20/03/2019)

Downloads

Download file Avviso di vendita 5 (108.82 KB)

Features

Kodi: 050026
Marka: Bomag
Modeli: BW80AD
Matrikola: 101460422130
Il bene si trova qui:

Shfaq te gjitha:1414