Offices, stores and shops in Rome via Baldo degli Ubaldi

PRINTO
Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Zyra, Magazina dhe Dyqane ne Romë Via Baldo Degli Ubaldi
Menyra e shitjes Ankand online
523.716€
(çmimi rezervë ende nuk është arritur)

Bleres Premium3%
OFERTAT E PRANUARA: 0
Ankandimbyllet per:
Dite, Ore, Minuta, Seconda
This auction is password protected. Please insert the password into the form below to place your bid.

Protected auction

  Send

Downloads

Download file Perizia di stima aggiornata al 20 07 17 (194.2 KB)
Download file Allegati (79.38 MB)
Download file Disciplinarevendita (265.51 KB)
Download file 5 avviso di vendita (1.01 MB)

Features

Kodi: 051266
Reference: LOTTO 3
Il bene si trova qui:

Shfaq te gjitha:2723