Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Mini skavator,kamione dhe pajisje ndertimi Fallimenti Nr.08/2017

Construction equipment procedure 08/2017

To view the procedures for participation it is necessary to login.
Ankandi ka perfunduar

data: 20/03/2019 16:00

Tutti i beni dell'asta

Tutte le categorie (0)

Kodi: 050010
Marka: Audax
Kodi: 050000
Marka: Ruggeri
Matrikola: 516
Viti: 2009