Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Mini skavator,kamione dhe pajisje ndertimi Fallimenti Nr.08/2017

Nr 4 vehicles lot 3 procedure 08/2017

To view the procedures for participation it is necessary to login.
Ankandi ka perfunduar

data: 20/03/2019 16:00

Tutti i beni dell'asta

Tutte le categorie (0)

Kodi: 050032
Marka: Piaggio
Modeli: 585 LP
Matrikola: CB756YR
Viti: 2002
Ore/Km/Kopje: 55797
Kodi: 050066
Marka: Iveco
Modeli: 6512
Matrikola: GED12979
Viti: 1990
Van
Kodi: 050018
Marka: Piaggio
Matrikola: CB278YS
Kodi: 050072
Reference: 84
Marka: Fiat
Modeli: Ducato
Matrikola: CK973KH
Viti: 2004