Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Mini skavator,kamione dhe pajisje ndertimi Fallimenti Nr.08/2017

Nr 2 vehicles lot 5 procedure 08/2017

To view the procedures for participation it is necessary to login.
Ankandi ka perfunduar

data: 20/03/2019 16:00

Tutti i beni dell'asta

Tutte le categorie (0)

Kodi: 050023
Marka: Isuzu
Modeli: K85
Matrikola: DJ842XC
Viti: 2007
Ore/Km/Kopje: 139985
Kodi: 050068
Marka: Piaggio
Modeli: S85LP TRME
Matrikola: CB759YR
Viti: 2002
Ore/Km/Kopje: 103927