Kjopasuri eshte pjese e falimentimit: Mini skavator,kamione dhe pajisje ndertimi Fallimenti Nr.08/2017

Nr 2 vehicles lot 6 procedure 08/2017

To view the procedures for participation it is necessary to login.
Ankandi ka perfunduar

data: 20/03/2019 16:00

Tutti i beni dell'asta

Tutte le categorie (0)

Van
Kodi: 050020
Marka: Fiat
Modeli: Ducato 120 multijet
Matrikola: DK093NL
Viti: 2007
Van
Kodi: 050070
Marka: Piaggio
Modeli: Porter Blind
Matrikola: CB205YS
Viti: 2002